MERSİN / MEZİTLİ - Mezitli Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

Yaratıcı ve günlük hayattan seçilen problemler ile öğrencilerin matematiğe olan ilgisinin arttırılması ve matematik becerilerinin geliştirilmesini amaçlayan sorular veeee küçük sürprizler ile Kanguru Matematik Etkinliği 23  Mart 2024 Cumartesi günü Mezitli Bilim ve Sanat Merkezi'nde.

Mrt

Kurumumuz 2024 Erasmus+ Okul eğitimi Akreditasyonu konsorsiyum üyesi olmaya hak kazanmıştır!

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nda öğrencilerimiz Elvin Ada Çelen Türkiye 10uncusu, Aslı Duru Denizer Mersin 1ncisi olmuşlardır!

Mrt

Mezitli Bilsem olarak Kodlama Haftası etkinliklerimizle mükemmeliyet sertifikamızı almaya hak kazandık!

Mrt

Mezitli Bilsem ailesi olarak öğrenci ve öğretmenlerimizle Mercan'ı ziyaret ettik.

Ekm

Sevgili velilerimiz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantımız 28.10.2023 Cumartesi günü saat:11.00’da kurumumuz giriş katında yapılacaktır.

DEM 2023 Katılımcı Listesi Belli Olmuştur

Bilim ve Sanat Merkezini Yeni Kazanan Öğrencilerimizin İlk Kayıt Dönemi Başladı

Haz

Mezitli Bilim ve Sanat Merkezi Performans 2023 Sergilendi.İzleyecilerin Büyük Beğenisini Alan Performansa Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dursun KILIÇ, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri de Katıldı

Ock

MEZİTLİ BİLİM VE SANAT MERKEZİ KIŞ OKULU BAŞLIYOR...TÜM ÖĞRENCİLER BAŞVURU YAPABİLİR.DETAYLAR AFİŞTE YAZMAKTADIR.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı.Toplantıda yeni Okul Aile Birliği yönetimi kurularak, pasta kesimi ve ikramlıklar yapılarak, veli okul dayanışması sağlandı.

Ekm

Sayın velilerimiz 22 Ekim Cumartesi Günü Okulumuzda Okul -Aile Birliği Toplantısı Yapılacaktır.Katılımınızı Önemle Rica Ederiz

Ekm

Okulumuz öğrencileri uyum haftası etkinliklerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar.